Utopia: Alexandra is weggestemd. "Ik voel me opgelucht"

Utopia: Alexandra is weggestemd. "Ik voel me opgelucht"

<em>Utopia</em>: Alexandra is weggestemd. &quot;Ik voel me opgelucht&quot; Alexandra moet Utopia verlaten. "Zes positieve stemmen voor Mylène, eentje voor Lex", aldus Merel, die de stemmen telde. Dat betekent dat Alexandra naar huis kan. OpgeluchtDe blondine is opgelucht: "Maar wel met gemengde gevoelens. Ik had natuurlijk ook wel willen blijven maar het is leuk geweest." Alexandra denkt dat ze een andere persoon is geworden de afgelopen maanden: "Het heeft mij veranderd in mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik ben sterker geworden." Bekijk het fragment van Utopia hierboven. Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Utopia terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Utopia: Shelley weggestemd. "Dit was het. Ik ga lekker naar huis" Bekijk deze video » Utopia: nieuwe nominatieronde leidt tot onrust en bange gezichten Bekijk deze video »
TV :
Utopia: Alexandra is weggestemd. "Ik voel me opgelucht"

Alexandra moet Utopia verlaten. "Zes positieve stemmen voor Mylène, eentje voor Lex", aldus Merel, die de stemmen telde. Dat betekent dat Alexandra naar huis kan.

Opgelucht
De blondine is opgelucht: "Maar wel met gemengde gevoelens. Ik had natuurlijk ook wel willen blijven maar het is leuk geweest." Alexandra denkt dat ze een andere persoon is geworden de afgelopen maanden: "Het heeft mij veranderd in mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik ben sterker geworden." Bekijk het fragment van Utopia hierboven.

Utopia is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Utopia terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Utopia: Alexandra is weggestemd. "Ik voel me opgelucht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen