Samantha Steenwijk duwt Tim Douwsma van de glijbaan: "Sorry Tim!"

Samantha Steenwijk duwt Tim Douwsma van de glijbaan: "Sorry Tim!"

<em>Samantha Steenwijk</em> duwt <em>Tim Douwsma</em> van de glijbaan: &quot;Sorry Tim!&quot; Samantha Steenwijk en Tim Douwsma hebben veel lol in de speeltuin. De zangeres houdt ervan om haar collega een beetje te plagen en duwt Tim de glijbaan af: "Alweer sorry" schrijft ze bij de video op Instagram. Gelukkig levert het wel een leuk kiekje op voor 100%NL magazine. Bekijk hierboven de Instagram Story van Samantha Steenwijk in de speeltuin. Samantha Steenwijk onderuit op de dansvloer: “We twijfelden...” Bekijk deze video » Samanta Steenwijk brengt emotioneel eerbetoon aan danspartner Marcus Bekijk deze video » Samantha Steenwijk vertelt geheim van haar en Marcus Bekijk deze video » Indrukwekkende deelnemers voor Holland zingt Hazes 2020 Bekijk deze video »
Entertainment :
Samantha Steenwijk duwt Tim Douwsma van de glijbaan: "Sorry Tim!"

Samantha Steenwijk en Tim Douwsma hebben veel lol in de speeltuin. De zangeres houdt ervan om haar collega een beetje te plagen en duwt Tim de glijbaan af: "Alweer sorry" schrijft ze bij de video op Instagram. Gelukkig levert het wel een leuk kiekje op voor 100%NL magazine.

Bekijk hierboven de Instagram Story van Samantha Steenwijk in de speeltuin.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samantha Steenwijk duwt Tim Douwsma van de glijbaan: "Sorry Tim!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV