Klaas Dijkhoff na ophef rond wachtgeld: ‘Ik ben altijd open en transparant geweest’

Klaas Dijkhoff na ophef rond wachtgeld: ‘Ik ben altijd open en transparant geweest’

<em>Klaas Dijkhoff</em> na ophef rond wachtgeld: ‘Ik ben altijd open en transparant geweest’ Klaas Dijkhoff ligt onder vuur nu blijkt dat hij 37.000 euro wachtgeld per jaar ontvangt, bovenop zijn salaris als Kamerlid. “Het bericht is kloppend, maar het is geen nieuws”, reageert de VVD-fractievoorzitter. ‘De wet bepaalt’Andere politici zien regelmatig af van deze vergoeding, maar Dijkhoff niet. “Ik ben er altijd open en transparant over geweest, dat ik werk heb gehad in het kabinet, dat de wet bepaalt welke vergoedingen daarbij horen en dat ik die rechtmatig ontvang”, aldus Dijkhoff. Bekijk de hele reactie van Klaas Dijkhoff op het wachtgeld dat hij ontvangt in de video hierboven. VVD-voorzitter Klaas Dijkhoff heeft een duidelijke mening over verlaging van max. snelheid Bekijk deze video » Klaas Dijkhoff onder vuur vanwege wachtgeld Bekijk deze video »
Politiek :
Klaas Dijkhoff na ophef rond wachtgeld: ‘Ik ben altijd open en transparant geweest’

Klaas Dijkhoff ligt onder vuur nu blijkt dat hij 37.000 euro wachtgeld per jaar ontvangt, bovenop zijn salaris als Kamerlid. “Het bericht is kloppend, maar het is geen nieuws”, reageert de VVD-fractievoorzitter.

‘De wet bepaalt’
Andere politici zien regelmatig af van deze vergoeding, maar Dijkhoff niet. “Ik ben er altijd open en transparant over geweest, dat ik werk heb gehad in het kabinet, dat de wet bepaalt welke vergoedingen daarbij horen en dat ik die rechtmatig ontvang”, aldus Dijkhoff.

Bekijk de hele reactie van Klaas Dijkhoff op het wachtgeld dat hij ontvangt in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Klaas Dijkhoff na ophef rond wachtgeld: ‘Ik ben altijd open en transparant geweest’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV