Oplichters Aangepakt: Kees van der Spek pakt opnieuw fraudeurs in Parijs

Oplichters Aangepakt: Kees van der Spek pakt opnieuw fraudeurs in Parijs

Oplichters Aangepakt: Kees van der Spek pakt opnieuw fraudeurs in Parijs Kees van der Spek keert in Oplichters Aangepakt na zes jaar terug naar Parijs. De misdaadjournalist is benieuwd of de oplichters iets hebben geleerd van zijn vorige bezoek en gaat opnieuw op zoek naar mensen die de boel op straat belazeren. En dat gaat er soms hard aan toe, zo is te zien in de video hierboven. Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt terugkijken bij Gids.tv. Kees van der Spek vertelt over nieuwe oplichtingstruc op internet Bekijk deze video » Oplichters aangepakt in Aruba: De oplichter is niemand minder dan eigen vader Bekijk deze video »
TV :
Oplichters Aangepakt: Kees van der Spek pakt opnieuw fraudeurs in Parijs

Kees van der Spek keert in Oplichters Aangepakt na zes jaar terug naar Parijs. De misdaadjournalist is benieuwd of de oplichters iets hebben geleerd van zijn vorige bezoek en gaat opnieuw op zoek naar mensen die de boel op straat belazeren. En dat gaat er soms hard aan toe, zo is te zien in de video hierboven.

Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt elke aflevering van Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Oplichters Aangepakt: Kees van der Spek pakt opnieuw fraudeurs in Parijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV