2Doc IDFA Primeur: MS gemist? Bekijk hier de hele docu terug

2Doc IDFA Primeur: MS gemist? Bekijk hier de hele docu terug

2Doc IDFA Primeur: MS gemist? Bekijk hier de hele docu terug Documentaire waarin een onderzoeker en een patiënt in gesprek gaan over de rol van de ziekte MS in hun leven. Centrale plekIn de levens van schrijver Lineke van den Boezem en neurowetenschapper Jeroen Geurts neemt multiple sclerose (MS) een centrale plek in. Van den Boezem werd er onlangs mee gediagnosticeerd en Geurts doet er al vijftien jaar onderzoek naar. OplossingHun gesprek over de ziekte vormt de ruggengraat van de film, die de twee ook volgt in hun aanpak van de ziekte. De hoop op een oplossing is voor beiden, hoe verschillend ook, van levensbelang. Ernst Daniël Smid kreeg diagnose Parkinson: "Ik durfde het niet te zeggen" Bekijk deze video » Therapie tegen Parkinson helpt Ernst Daniël Smid beter te spreken Bekijk deze video »
Uitzending :
2Doc IDFA Primeur: MS

Documentaire waarin een onderzoeker en een patiënt in gesprek gaan over de rol van de ziekte MS in hun leven.

Centrale plek
In de levens van schrijver Lineke van den Boezem en neurowetenschapper Jeroen Geurts neemt multiple sclerose (MS) een centrale plek in. Van den Boezem werd er onlangs mee gediagnosticeerd en Geurts doet er al vijftien jaar onderzoek naar.

Oplossing
Hun gesprek over de ziekte vormt de ruggengraat van de film, die de twee ook volgt in hun aanpak van de ziekte. De hoop op een oplossing is voor beiden, hoe verschillend ook, van levensbelang.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 2Doc IDFA Primeur: MS of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV