Ali B. onverschillig over The Roast: "Wat ze zeggen, doet me niks"

Ali B. onverschillig over The Roast: "Wat ze zeggen, doet me niks"

<em>Ali B.</em> onverschillig over <em>The Roast</em>: &quot;Wat ze zeggen, doet me niks&quot; Ali B. is na Giel Beelen, Gordon en Johnny de Mol het nieuwe slachtoffer van The Roast, die op dinsdag 17 december om 20.30 te zien is op Comedy Central. Maar de manieren waarop ze hem zullen aanpakken maken Ali B. niet uit: "Wat ze zeggen, doet me niks." Insult comedyAli B. vertelt dat hij zelf een enorme liefhebber is van insult comedy, oftewel: grappen die iemand tot de grond toe afbranden. Als voorbeeld geeft Ali B. de Amerikaan Don Rickles, volgens hem "de Johan Cruijff van deze vorm van comedy". Hij is dus niet bang voor de 'roasts' van de andere BN'ers, maar hij is wel bang om zelf niet sterk uit de hoek te komen. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. The Roast of Ali B. is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. Je ziet daarna de leukste fragmenten van The Roast of Ali B. terug bij Gids.tv. Ali B heeft zin in The Roast: "Het kan me niet hard genoeg zijn!" Bekijk deze video » Comedy Central Roast of Ali B: "The Voice is een kutshow" Bekijk deze video » The Roast of Ali B.: Marco Borsato is "een vuile pizzabakker die niet kan zingen" Bekijk deze video » The Roast: Ali B wordt afgebrand door Prem, Brace en Henry van Loon Bekijk deze video »
Talkshow :
Ali B. onverschillig over The Roast: "Wat ze zeggen, doet me niks"

Ali B. is na Giel Beelen, Gordon en Johnny de Mol het nieuwe slachtoffer van The Roast, die op dinsdag 17 december om 20.30 te zien is op Comedy Central. Maar de manieren waarop ze hem zullen aanpakken maken Ali B. niet uit: "Wat ze zeggen, doet me niks."

Insult comedy
Ali B. vertelt dat hij zelf een enorme liefhebber is van insult comedy, oftewel: grappen die iemand tot de grond toe afbranden. Als voorbeeld geeft Ali B. de Amerikaan Don Rickles, volgens hem "de Johan Cruijff van deze vorm van comedy". Hij is dus niet bang voor de 'roasts' van de andere BN'ers, maar hij is wel bang om zelf niet sterk uit de hoek te komen.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven.

The Roast of Ali B. is op dinsdag 17 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. Je ziet daarna de leukste fragmenten van The Roast of Ali B. terug bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ali B. onverschillig over The Roast: "Wat ze zeggen, doet me niks" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen