Bibian Mentel deelt heftig nieuws: "Als mijn lichaam ophoudt, gaan we niet reanimeren"

Bibian Mentel deelt heftig nieuws: "Als mijn lichaam ophoudt, gaan we niet reanimeren"

<em>Bibian Mentel</em> deelt heftig nieuws: &quot;Als mijn lichaam ophoudt, gaan we niet reanimeren&quot; Bibian Mentel heeft al talloze operaties achter de rug, en er is al twaalf keer kanker geconstateerd bij de Paralympisch kampioene. Ze moet opnieuw een operatie ondergaan, en ze deelt heftig nieuws: "Als mijn lichaam ermee ophoudt, gaan we niet reanimeren." BroosDoor alle ingrepen is het lichaam van Mentel behoorlijk broos geworden, en het is nog maar de vraag hoeveel operaties ze nog aan kan. Door de broosheid van haar lichaam is de kans op een volledige dwarslaesie groot, en er is ook een kans van dertig procent op een hartstilstand. Daarom heeft ze in overleg besloten niet te reanimeren als dat nodig is. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Ondanks de zware klap voor Bibian Mentel, danst ze toch in finale Dancing With The Stars Bekijk deze video » Bibian Mentel zeer openhartig over rolstoelgebruik: "Het is maar een bijzaak" Bekijk deze video » Bibian Mentel is stemactrice ter afleiding na periode vol operaties Bekijk deze video »
Nieuws :
Bibian Mentel deelt heftig nieuws: "Als mijn lichaam ophoudt, gaan we niet reanimeren"

Bibian Mentel heeft al talloze operaties achter de rug, en er is al twaalf keer kanker geconstateerd bij de Paralympisch kampioene. Ze moet opnieuw een operatie ondergaan, en ze deelt heftig nieuws: "Als mijn lichaam ermee ophoudt, gaan we niet reanimeren."

Broos
Door alle ingrepen is het lichaam van Mentel behoorlijk broos geworden, en het is nog maar de vraag hoeveel operaties ze nog aan kan. Door de broosheid van haar lichaam is de kans op een volledige dwarslaesie groot, en er is ook een kans van dertig procent op een hartstilstand. Daarom heeft ze in overleg besloten niet te reanimeren als dat nodig is.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bibian Mentel deelt heftig nieuws: "Als mijn lichaam ophoudt, gaan we niet reanimeren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV