Cash or Trash: Deze kandidaat neemt de regie volledig over en daar is niet iedereen blij mee

Cash or Trash: Deze kandidaat neemt de regie volledig over en daar is niet iedereen blij mee

Cash or Trash: Deze kandidaat neemt de regie volledig over en daar is niet iedereen blij mee In het programma Cash or Trash komen vele mensen langs om hun pracht en praal te verkopen. De kandidaat in het bovenstaande fragment twijfelt of hij zijn item gaat verkopen, de man wilt eerst weten wat de 'vijf gekken' ervoor geven. "Vijf gekken"De Cash or Trash-deelnemers krijgen een deskundige taxatie en komen vervolgens oog in oog te staan met handelaren. De kandidaat in de aflevering van 27 november laat weten dat hij niet zozeer van zijn lamp af wil, hij wilt eerst te weten komen wat een gek ervoor geeft. Hij noemt de deskundigen van Cash or Trash vijf gekken en zijn vervolgens een beetje in shock hoe de man de leiding overneemt. Bekijk het fragment hierboven. Cash or Trash met Martien is elke woensdag om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt altijd fragmenten van Cash of Trash terugkijken via Gids.tv. Wie is de Mol? 2020: Dit zijn de eerste vijf kandidaten Bekijk deze video » Merel Westrik maakt laatste Wie is de Mol-kandidaat bekend in Ladies Night Bekijk deze video » Miljuschka Witzenhausen superblij met deelname Wie is de Mol?: "Ik mag het eindelijk zeggen!" Bekijk deze video »
TV :
Cash or Trash: Deze kandidaat neemt de regie volledig over en daar is niet iedereen blij mee

In het programma Cash or Trash komen vele mensen langs om hun pracht en praal te verkopen. De kandidaat in het bovenstaande fragment twijfelt of hij zijn item gaat verkopen, de man wilt eerst weten wat de 'vijf gekken' ervoor geven.

"Vijf gekken"
De Cash or Trash-deelnemers krijgen een deskundige taxatie en komen vervolgens oog in oog te staan met handelaren. De kandidaat in de aflevering van 27 november laat weten dat hij niet zozeer van zijn lamp af wil, hij wilt eerst te weten komen wat een gek ervoor geeft. Hij noemt de deskundigen van Cash or Trash vijf gekken en zijn vervolgens een beetje in shock hoe de man de leiding overneemt. Bekijk het fragment hierboven.

Cash or Trash met Martien is elke woensdag om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt altijd fragmenten van Cash of Trash terugkijken via Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cash or Trash: Deze kandidaat neemt de regie volledig over en daar is niet iedereen blij mee of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV