Operatie Bibian Mentel voorspoedig verlopen, meldt Edwin Spee: "Ze lag alweer te lachen"

Operatie Bibian Mentel voorspoedig verlopen, meldt Edwin Spee: "Ze lag alweer te lachen"

Edwin Spee, de man van Bibian Mentel (47) laat weten dat de operatie die zij vandaag, woensdag 27 november, moest ondergaan goed is verlopen: "Bibian maakt het naar omstandigheden goed", meldt hij op Facebook. "Net twee minuten geleden verlossend belletje ontvangen. Alles is super goed gegaan, Bibian maakt het naar omstandigheden goed. De specialist snapte zelfs niet hoe ze het deed, maar ze lag alweer te lachen!"

Operatie aan ruggenwervel
De sportvrouw moest woensdag onder het mes voor een operatie aan haar ruggenwervel. In een ruim zeven uur durende operatie zou een door kanker aangetaste ruggenwervel deels worden verwijderd, vervangen en gestut: "De zoveelste zware operatie in zo’n korte tijd, hopen dat haar lichaam het nog aan kan", liet Bibians man eerder op de dag weten.

Bekijk hieronder een mooi RTL Late Night-interview met Bibian Mentel waarin ze vertelt dat ze het liefst een oud grijs omaatje wordt met kleinkinderen op schoot.

Operatie <em>Bibian Mentel</em> voorspoedig verlopen, meldt <em>Edwin Spee</em>: &quot;Ze lag alweer te lachen&quot; Edwin Spee, de man van Bibian Mentel (47) laat weten dat de operatie die zij vandaag, woensdag 27 november, moest ondergaan goed is verlopen: "Bibian maakt het naar omstandigheden goed", meldt hij op Facebook. "Net twee minuten geleden verlossend belletje ontvangen. Alles is super goed gegaan, Bibian maakt het naar omstandigheden goed. De specialist snapte zelfs niet hoe ze het deed, maar ze lag alweer te lachen!" Operatie aan ruggenwervelDe sportvrouw moest woensdag onder het mes voor een operatie aan haar ruggenwervel. In een ruim zeven uur durende operatie zou een door kanker aangetaste ruggenwervel deels worden verwijderd, vervangen en gestut: "De zoveelste zware operatie in zo’n korte tijd, hopen dat haar lichaam het nog aan kan", liet Bibians man eerder op de dag weten. Bekijk hieronder een mooi RTL Late Night-interview met Bibian Mentel waarin ze vertelt dat ze het liefst een oud grijs omaatje wordt met kleinkinderen op schoot.
Nieuws :
Operatie Bibian Mentel voorspoedig verlopen, meldt Edwin Spee: "Ze lag alweer te lachen"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Operatie Bibian Mentel voorspoedig verlopen, meldt Edwin Spee: "Ze lag alweer te lachen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen