Rooijakkers over de Vloer: Bas vindt Nicolette's moeder (59) een stuk: "Nou als je die ziet"

Rooijakkers over de Vloer: Bas vindt Nicolette's moeder (59) een stuk: "Nou als je die ziet"

<em>Rooijakkers over de Vloer</em>: <em>Bas</em> vindt <em>Nicolette's</em> moeder (59) een stuk: &quot;Nou als je die ziet&quot; Presentator Art Rooijakkers heeft flink wat BN'ers gestrikt voor een bezoekje bij hen thuis. Art gaat woensdag 27 november in Rooijakkers over de Vloer onder andere op bezoek bij Nicolette van Dam en haar man Bas Smit. In de aflevering van vanavond vertelt de man van Nicolette dat hij zijn schoonmoeder (59) heel knap vindt: "Nou als je die ziet, daar wil jij nog wel mee op de bank zitten", grapt Bas tegenover Art. Bekijk het fragment in de video hierboven, en zie hieronder een kiekje van Nicolette van Dam met haar knappe moeder. Rooijakkers over de Vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt altijd de fragmenten van Rooijakkers over de vloer terugkijken via Gids.tv. Vriendin Raymond van Barneveld: "Ik was verrast door de klik" Bekijk deze video » Verpest Art Rooijakkers hier het kapsel van Nicky Romero? Bekijk deze video » Nicolette van Dam in de maling genomen door man in Rooijakkers over de vloer Bekijk deze video »
TV :
Rooijakkers over de Vloer: Bas vindt Nicolette's moeder (59) een stuk: "Nou als je die ziet"

Presentator Art Rooijakkers heeft flink wat BN'ers gestrikt voor een bezoekje bij hen thuis. Art gaat woensdag 27 november in Rooijakkers over de Vloer onder andere op bezoek bij Nicolette van Dam en haar man Bas Smit.

In de aflevering van vanavond vertelt de man van Nicolette dat hij zijn schoonmoeder (59) heel knap vindt: "Nou als je die ziet, daar wil jij nog wel mee op de bank zitten", grapt Bas tegenover Art. Bekijk het fragment in de video hierboven, en zie hieronder een kiekje van Nicolette van Dam met haar knappe moeder.

Rooijakkers over de Vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt altijd de fragmenten van Rooijakkers over de vloer terugkijken via Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rooijakkers over de Vloer: Bas vindt Nicolette's moeder (59) een stuk: "Nou als je die ziet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen