Peter R. de Vries zeer sceptisch over de beslissingen van Peter van der Vorst omtrent De Villa

Peter R. de Vries zeer sceptisch over de beslissingen van Peter van der Vorst omtrent De Villa

Peter R. de Vries zeer sceptisch over de beslissingen van Peter van der Vorst omtrent De Villa KIJK NU: Bekijk hier de hele uitzending van #BOOS over het schandaal in De Villa: Hele aflevering #BOOS: Tim Hofman spreekt slachtoffer over seksschandaal in De Villa Bekijk deze video » Alle programma's die onder het genre guilty pleasure televisie vallen zijn door Peter van der Vorst van de buis gehaald. De beslissing werd gemaakt nadat er online ophef ontstond over het seksueeloverschreidend gedrag in De Villa. Peter R. de VriesNet als vele anderen is Peter R. de Vries skeptisch over Van der Vorst. De Vries zegt dat er mailtjes verzonden zijn waarin werd vermeld dat er meer seks in de programma's moet voorkomen. Bekijk hierboven het hele verslag van RTL Boulevard over het einde van reality-tv
Entertainment :
Peter R. de Vries zeer sceptisch over de beslissingen van Peter van der Vorst omtrent De Villa

KIJK NU: Bekijk hier de hele uitzending van #BOOS over het schandaal in De Villa:

Alle programma's die onder het genre guilty pleasure televisie vallen zijn door Peter van der Vorst van de buis gehaald. De beslissing werd gemaakt nadat er online ophef ontstond over het seksueeloverschreidend gedrag in De Villa.

Peter R. de Vries
Net als vele anderen is Peter R. de Vries skeptisch over Van der Vorst. De Vries zegt dat er mailtjes verzonden zijn waarin werd vermeld dat er meer seks in de programma's moet voorkomen.

Bekijk hierboven het hele verslag van RTL Boulevard over het einde van reality-tv

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries zeer sceptisch over de beslissingen van Peter van der Vorst omtrent De Villa of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV