Plastisch Fantastisch gemist? Bekijk hier aflevering 1 terug

Plastisch Fantastisch gemist? Bekijk hier aflevering 1 terug

Plastisch Fantastisch gemist? Bekijk hier aflevering 1 terug In het nieuwe programma Plastisch Fantastisch wordt een kijkje nemen achter de schermen van de praktijk van Diana Gabriels gegeven. Het programma is de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op Net5. Extreme wensenDe mensen die over de vloer komen in de praktijk hebben uiteenlopende verhalen. De ene persoon kan eindelijk weer normaal zitten na een schaamlipcorrectie en de andere, erg jonge persoon komt met extreme wensen binnen. Kim KardashianIn deze eerste aflevering komt Deniz langs in Barendrecht. Hij wil graag ronde volle Kim Kardashian-billen. Maar kan dat wel? NeuscorrectieVaste klant Naomi komt langs voor een neuscorrectie. Ze stoort zich al haar hele leven aan haar neus en zou dat graag anders zien. Sylvie Meis baart opzien met mislukte plastische chirurgie Bekijk deze video »
Uitzending :
Plastisch Fantastisch

In het nieuwe programma Plastisch Fantastisch wordt een kijkje nemen achter de schermen van de praktijk van Diana Gabriels gegeven. Het programma is de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op Net5.

Extreme wensen
De mensen die over de vloer komen in de praktijk hebben uiteenlopende verhalen. De ene persoon kan eindelijk weer normaal zitten na een schaamlipcorrectie en de andere, erg jonge persoon komt met extreme wensen binnen.

Kim Kardashian
In deze eerste aflevering komt Deniz langs in Barendrecht. Hij wil graag ronde volle Kim Kardashian-billen. Maar kan dat wel?

Neuscorrectie
Vaste klant Naomi komt langs voor een neuscorrectie. Ze stoort zich al haar hele leven aan haar neus en zou dat graag anders zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Plastisch Fantastisch of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV