Hongarije laat Eurovisie Songfestival zitten omdat het 'te gay' zou zijn

Hongarije laat Eurovisie Songfestival zitten omdat het 'te gay' zou zijn

Hongarije laat <em>Eurovisie Songfestival</em> zitten omdat het 'te gay' zou zijn Het Eurovisie Songfestival moet het dit jaar zonder Hongarije doen. Volgens geruchten zou de regering het festival 'te gay' vinden. Dit melden Hongaarse bronnen aan de Britse krant The Guardian. Er is nog geen officieel statement naar buiten gekomen van de regering. Het lijkt erop dat het anti-homo sentiment wel een rol speelt. Bekijk het item van Goedemorgen Nederland waarom Hongarije niet meedoet aan het Eurovisie Songfestival in de video hierboven. 21 winnaars op podium bij Eurovisie Songfestival in Ziggo Dome Bekijk deze video » Eurovisie Songfestival onthult kleurrijk logo voor 2020 Bekijk deze video »
Songfestival :
Hongarije laat Eurovisie Songfestival zitten omdat het 'te gay' zou zijn

Het Eurovisie Songfestival moet het dit jaar zonder Hongarije doen. Volgens geruchten zou de regering het festival 'te gay' vinden. Dit melden Hongaarse bronnen aan de Britse krant The Guardian. Er is nog geen officieel statement naar buiten gekomen van de regering. Het lijkt erop dat het anti-homo sentiment wel een rol speelt.

Bekijk het item van Goedemorgen Nederland waarom Hongarije niet meedoet aan het Eurovisie Songfestival in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hongarije laat Eurovisie Songfestival zitten omdat het 'te gay' zou zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen