Samenvatting AZ - Partizan (Europa League)

Samenvatting AZ - Partizan (Europa League)

Samenvatting <em>AZ - Partizan</em> (Europa League) Alle hoogtepunten AZ - Partizan AZ - Partizan Belgrado 0-1 door Takuma Asano Bekijk deze video » AZ - Partizan Belgrado 0-2 door Seydouba Soumah Bekijk deze video » AZ - Partizan Belgrado: rode kaart voor Myron Boadu Bekijk deze video » AZ - Partizan Belgrado 1-2 door Ferdy Druijf Bekijk deze video » AZ - Partizan Belgrado 2-2 door Ferdy Druijf Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen AZ en Partizan in de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing AZ - Partizan Op donderdag 28 november speelt AZ de Europa League-wedstrijd tegen Partizan. De wedstrijd wordt gespeeld in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. De wedstrijd begint om 18.55 uur. AZDe ploeg van Arne Slot is aan een indrukwekkende reeks bezig: de laatste zes wedstrijden werden allemaal gewonnen met de imposante doelcijfers van 24 voor en 0 tegen. Hierbij zaten niet de minste tegenstanders, want onder andere PSV (0-4), FC Utrecht (0-3) en FC Astana (6-0 en 0-5) werden aan de zegekar gebonden. In de Europa League incasseerde AZ ook pas twee treffers. PartizanIn de Europa League wordt het donderdagavond alles of niets. De achterstand op AZ is vier punten en met hierna nog maar één speelronde te gaan betekent elk ander resultaat dan een overwinning in Den Haag Europese uitschakeling voor Partizan. Europa LeagueDonderdag vinden de wedstrijden in de vijfde ronde van de groepsfase van de Europa League plaats. PSV speelt tegen Sporting Portugal, AZ tegen Partizan en Feyenoord een thuiswedstrijd tegen Rangers. Opstelling AZBizot, Svensson, Wuytens, Hatzidiakos, Wijndal; Koopmeiners, De Wit, Midtsjo; Idrissi, Stengs, Boadu. Opstelling PartizanStojkovic, Miletic, Ostojic, Pavlovic, Urosevic; Scekic, Zdjelar, Natcho; Soumah, Tosic, Sadiq. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen AZ en Partizan in de Europa League.
Voetbal :
Samenvatting AZ - Partizan (Europa League)

Alle hoogtepunten AZ - Partizan


Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met alle hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen AZ en Partizan in de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing AZ - Partizan

Op donderdag 28 november speelt AZ de Europa League-wedstrijd tegen Partizan. De wedstrijd wordt gespeeld in het Cars Jeans Stadion in Den Haag. De wedstrijd begint om 18.55 uur.

AZ
De ploeg van Arne Slot is aan een indrukwekkende reeks bezig: de laatste zes wedstrijden werden allemaal gewonnen met de imposante doelcijfers van 24 voor en 0 tegen. Hierbij zaten niet de minste tegenstanders, want onder andere PSV (0-4), FC Utrecht (0-3) en FC Astana (6-0 en 0-5) werden aan de zegekar gebonden. In de Europa League incasseerde AZ ook pas twee treffers.

Partizan
In de Europa League wordt het donderdagavond alles of niets. De achterstand op AZ is vier punten en met hierna nog maar één speelronde te gaan betekent elk ander resultaat dan een overwinning in Den Haag Europese uitschakeling voor Partizan.

Europa League
Donderdag vinden de wedstrijden in de vijfde ronde van de groepsfase van de Europa League plaats. PSV speelt tegen Sporting Portugal, AZ tegen Partizan en Feyenoord een thuiswedstrijd tegen Rangers.

Opstelling AZ
Bizot, Svensson, Wuytens, Hatzidiakos, Wijndal; Koopmeiners, De Wit, Midtsjo; Idrissi, Stengs, Boadu.

Opstelling Partizan
Stojkovic, Miletic, Ostojic, Pavlovic, Urosevic; Scekic, Zdjelar, Natcho; Soumah, Tosic, Sadiq.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen AZ en Partizan in de Europa League.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting AZ - Partizan (Europa League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV