De Meilandjes nemen het ervan op vakantie in Tenerife

De Meilandjes nemen het ervan op vakantie in Tenerife

<em>De Meilandjes</em> nemen het ervan op vakantie in Tenerife De familie van Chateau Meiland maakt op dit moment het Spaanse eiland Tenerife onveilig. Na een jaar hard werken waren ook de Meilandjes toe aan een welverdiende vakantie. De familie is heerlijk aan het vertoeven in een luxe hotelresort. Natuurlijk inclusief kamer met uitzicht aan zee. We zien Martien weer helemaal in zijn element: ''Hi, bitch!'' Bekijk de beelden van de vakantievierende familie Meiland in de video hierboven. Martien Meiland wil speciale dag dat iedereen elkaar begroet met ‘hi bitch!’ Bekijk deze video » Bekijk hoogtepunten van jarige Maxime Meiland: ‘Wij gaan lekker wijnen’ Bekijk deze video »
Entertainment :
De Meilandjes nemen het ervan op vakantie in Tenerife

De familie van Chateau Meiland maakt op dit moment het Spaanse eiland Tenerife onveilig. Na een jaar hard werken waren ook de Meilandjes toe aan een welverdiende vakantie. De familie is heerlijk aan het vertoeven in een luxe hotelresort. Natuurlijk inclusief kamer met uitzicht aan zee. We zien Martien weer helemaal in zijn element: ''Hi, bitch!''

Bekijk de beelden van de vakantievierende familie Meiland in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Meilandjes nemen het ervan op vakantie in Tenerife of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV