Hele aflevering #BOOS: Tim Hofman spreekt slachtoffer over seksschandaal in De Villa

Hele aflevering #BOOS: Tim Hofman spreekt slachtoffer over seksschandaal in De Villa

Hele aflevering #BOOS: Tim Hofman spreekt slachtoffer over seksschandaal in <em>De Villa</em> Tim Hofman was een van de eersten die opmerkte wat zich afspeelde in het programma De Villa. Na vier afleveringen werd het programma van de buis gehaald door het seksueel overschrijdend gedrag dat te zien was. In Tim’s YouTube-programma #BOOS spreekt Hofman met een van de kandidaten die werd aangerand in het RTL-programma. Ze zegt dat het programma leugens vertelde toen ze hen aansprak op hun houding naar de kandidaten. Bekijk hierboven de hele aflevering van #BOOS over het seksschandaal. "Iedereen die inhoudelijk betrokken is, moet zich kapot schamen"Peter van der Vorst schrok enorm van de ophef rondom het programma De Villa en bood direct zijn excuses aan: “De makers van het programma Blue Circle hebben de kandidaten aangezet tot grensoverschrijdend gedrag en daarbij zijn die makers over grenzen heen gegaan. Niet de manier waarop ik vind hoe wij programma’s horen te maken, ik ben hier naar toe gehaald om te bouwen aan een nieuwe RTL en dit soort praktijken horen daar totaal niet thuis. Ik wil hierbij ook mijn diepe excuses aanbieden aan alle betrokken kandidaten in dit verhaal. Iedereen die hier inhoudelijk bij betrokken is moet zich kapot schamen wat hier is gebeurd”, aldus Peter. Tim Hofman is #BOOS op Blue Circle: "Dan trap ik de voordeur wel in" Bekijk deze video » De Villa-deelneemster Marral doet boekje open over aanranding in realityshow Bekijk deze video » Bekijk hierboven de hele uitzending van #BOOS over het programma De Villa.
TV :
Hele aflevering #BOOS: Tim Hofman spreekt slachtoffer over seksschandaal in De Villa

Tim Hofman was een van de eersten die opmerkte wat zich afspeelde in het programma De Villa. Na vier afleveringen werd het programma van de buis gehaald door het seksueel overschrijdend gedrag dat te zien was. In Tim’s YouTube-programma #BOOS spreekt Hofman met een van de kandidaten die werd aangerand in het RTL-programma. Ze zegt dat het programma leugens vertelde toen ze hen aansprak op hun houding naar de kandidaten. Bekijk hierboven de hele aflevering van #BOOS over het seksschandaal.

"Iedereen die inhoudelijk betrokken is, moet zich kapot schamen"
Peter van der Vorst schrok enorm van de ophef rondom het programma De Villa en bood direct zijn excuses aan: “De makers van het programma Blue Circle hebben de kandidaten aangezet tot grensoverschrijdend gedrag en daarbij zijn die makers over grenzen heen gegaan. Niet de manier waarop ik vind hoe wij programma’s horen te maken, ik ben hier naar toe gehaald om te bouwen aan een nieuwe RTL en dit soort praktijken horen daar totaal niet thuis. Ik wil hierbij ook mijn diepe excuses aanbieden aan alle betrokken kandidaten in dit verhaal. Iedereen die hier inhoudelijk bij betrokken is moet zich kapot schamen wat hier is gebeurd”, aldus Peter.

Bekijk hierboven de hele uitzending van #BOOS over het programma De Villa.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hele aflevering #BOOS: Tim Hofman spreekt slachtoffer over seksschandaal in De Villa of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen