Huisvriendin Caroline en Martien Meiland hebben al tijden geen contact meer

Huisvriendin Caroline en Martien Meiland hebben al tijden geen contact meer

Huisvriendin <em>Caroline</em> en <em>Martien Meiland</em> hebben al tijden geen contact meer Afgelopen jaar emigreerde Caroline van Eeden met de familie Meiland mee naar Frankrijk. Ze waren er om Chateau Meiland op te knappen, maar de renovatie ging gepaard met ruzie. "Er zijn irritaties geweest, maar dat is normaal." VriendschapCaroline en Martien zijn al jarenlang vrienden maar hebben nu even geen contact meer. Ondanks alles zal voor Caroline de vriendschap altijd blijven bestaan. "Het is gewoon een heel mooi mens". Bekijk hierboven het hele verslag van RTL Boulevard over huisvriendin Caroline van Eeden. Cash or Trash gemist? Karel verkoopt kringlooplamp voor een groot bedrag Bekijk deze video » Cash or Trash gemist? De beste verkoper ooit draait de handelaars een poot uit Bekijk deze video » De Meilandjes nemen het ervan op vakantie in Tenerife Bekijk deze video » Huisvriendin Caroline blikt terug op haar tijd bij de Meilandjes: "Het heeft me veel gebracht" Bekijk deze video »
Entertainment :
Huisvriendin Caroline en Martien Meiland hebben al tijden geen contact meer

Afgelopen jaar emigreerde Caroline van Eeden met de familie Meiland mee naar Frankrijk. Ze waren er om Chateau Meiland op te knappen, maar de renovatie ging gepaard met ruzie. "Er zijn irritaties geweest, maar dat is normaal."

Vriendschap
Caroline en Martien zijn al jarenlang vrienden maar hebben nu even geen contact meer. Ondanks alles zal voor Caroline de vriendschap altijd blijven bestaan. "Het is gewoon een heel mooi mens".

Bekijk hierboven het hele verslag van RTL Boulevard over huisvriendin Caroline van Eeden.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Huisvriendin Caroline en Martien Meiland hebben al tijden geen contact meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen