Tim Hofman probeert via emo-tv een hedendaagse Moeder Teresa te zijn

Tim Hofman probeert via emo-tv een hedendaagse Moeder Teresa te zijn

<em>Tim Hofman</em> probeert via emo-tv een hedendaagse Moeder Teresa te zijn Iedereen maakt zich boos over het grensoverschrijdende gedrag in de reality-serie De Villa. Presenator Tim Hofman was een van de eersten die het opmerkte en heeft er een aflevering van zijn webserie #BOOS aan gewijd. Hele aflevering #BOOS: Tim Hofman spreekt slachtoffer over seksschandaal in De Villa Bekijk deze video » KritiekVolgens Rob Goossens is Hofman niet zo'n held als hij lijkt. Goossens vindt dat Hofman het slachtoffer veel aan het woord laat maar eigenlijk niks doet om haar te helpen. "Hij probeert een hedendaagse Moeder Theresa te zijn". Bekijk hierboven het verslag van RTL Boulevard over Tim Hofman Tim, Rijk en Sam Hofman onthullen de succesformule Bekijk deze video » Tim Hofman is #BOOS op Blue Circle: "Dan trap ik de voordeur wel in" Bekijk deze video » De Villa-deelneemster Marral doet boekje open over aanranding in realityshow Bekijk deze video »
Entertainment :
Tim Hofman probeert via emo-tv een hedendaagse Moeder Teresa te zijn

Iedereen maakt zich boos over het grensoverschrijdende gedrag in de reality-serie De Villa. Presenator Tim Hofman was een van de eersten die het opmerkte en heeft er een aflevering van zijn webserie #BOOS aan gewijd.

Kritiek
Volgens Rob Goossens is Hofman niet zo'n held als hij lijkt. Goossens vindt dat Hofman het slachtoffer veel aan het woord laat maar eigenlijk niks doet om haar te helpen. "Hij probeert een hedendaagse Moeder Theresa te zijn".

Bekijk hierboven het verslag van RTL Boulevard over Tim Hofman

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tim Hofman probeert via emo-tv een hedendaagse Moeder Teresa te zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen