'Ruinerwold-vader Gerrit Jan van D. martelde Oostenrijker'

'Ruinerwold-vader Gerrit Jan van D. martelde Oostenrijker'

'Ruinerwold-vader Gerrit Jan van D. martelde Oostenrijker' Naarmate het onderzoek naar het keldergezin uit Ruinerwold vordert, komen er steeds meer nare feiten over Gerrit Jan van D., de vader van het gezin, naar boven. Volgens de getuigeverklaringen van zijn kinderen zou hij een Oostenrijkse man hebben opgehangen in de schuur. MartelingDe man in kwestie heet Herman. Volgens Gerrit Jan was Herman een slecht mens en was het zijn missie om hem op het juiste pad te brengen. Dit deed hij door Herman vast te binden, op te takelen en hem op te sluiten in kleine ruimtes. Bekijk hierboven het hele gesprek in Pauw over Gerrit Jan van D. DNA-onderzoek naar kelderfamilie Ruinerwold Bekijk deze video » Ruinerwold vader Gerrit Jan van D. verdacht van seksueel misbruik van twee van zijn kinderen Bekijk deze video » Gelekt strafdossier onthult dat vader van Ruinerwold-gezin zijn kinderen misbruikte Bekijk deze video » Vanavond bij Pauw: o.a. Silvan Schoonhoven over Ruinerwold-gezin en Piet Paulusma over zijn vertrek bij SBS6 Bekijk deze video »
Talkshow :
'Ruinerwold-vader Gerrit Jan van D. martelde Oostenrijker'

Naarmate het onderzoek naar het keldergezin uit Ruinerwold vordert, komen er steeds meer nare feiten over Gerrit Jan van D., de vader van het gezin, naar boven. Volgens de getuigeverklaringen van zijn kinderen zou hij een Oostenrijkse man hebben opgehangen in de schuur.

Marteling
De man in kwestie heet Herman. Volgens Gerrit Jan was Herman een slecht mens en was het zijn missie om hem op het juiste pad te brengen. Dit deed hij door Herman vast te binden, op te takelen en hem op te sluiten in kleine ruimtes.

Bekijk hierboven het hele gesprek in Pauw over Gerrit Jan van D.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 'Ruinerwold-vader Gerrit Jan van D. martelde Oostenrijker' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV