Ahmed Aboutaleb wil schooltassen van plunderpubers laten controleren door scholen

Ahmed Aboutaleb wil schooltassen van plunderpubers laten controleren door scholen

<em>Ahmed Aboutaleb</em> wil schooltassen van <em>plunderpubers</em> laten controleren door scholen Op Rotterdamse scholen waar de zogenoemde 'plunderpubers' leerling zijn, wil politicus Ahmed Aboutaleb binnenkort een tassencontrole instellen. 'Plunderpubers' zijn jongeren die massaal winkels binnenvallen en mensen met messen bedreigen en vervolgens met de spullen vandoor gaan. Dit is iets wat gaande is in Amsterdam, maar ook in Rotterdam. Het gaat hier om kinderen tussen de 11 en 18 jaar, en op de scholen in Rotterdam waar deze zogenoemde 'plunderpubers' leerling zijn, wordt een tassencontrole ingesteld. Bekijk hierboven het WNL-fragment over de schooltassencontrole van de plunderpubers. JD-winkel in Rotterdam niet bang voor plunderingen Bekijk deze video » Edsilia Rombley is verrast: "Ga ik het Songfestival presenteren?" Bekijk deze video »
Nieuws :
Ahmed Aboutaleb wil schooltassen van plunderpubers laten controleren door scholen

Op Rotterdamse scholen waar de zogenoemde 'plunderpubers' leerling zijn, wil politicus Ahmed Aboutaleb binnenkort een tassencontrole instellen. 'Plunderpubers' zijn jongeren die massaal winkels binnenvallen en mensen met messen bedreigen en vervolgens met de spullen vandoor gaan. Dit is iets wat gaande is in Amsterdam, maar ook in Rotterdam.

Het gaat hier om kinderen tussen de 11 en 18 jaar, en op de scholen in Rotterdam waar deze zogenoemde 'plunderpubers' leerling zijn, wordt een tassencontrole ingesteld.

Bekijk hierboven het WNL-fragment over de schooltassencontrole van de plunderpubers.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ahmed Aboutaleb wil schooltassen van plunderpubers laten controleren door scholen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV