TMF VJ Isabelle Brinkman heeft op de Eiffeltoren haar top uitgetrokken voor Will Smith

TMF VJ Isabelle Brinkman heeft op de Eiffeltoren haar top uitgetrokken voor Will Smith

<em>TMF VJ Isabelle Brinkman</em> heeft op de <em>Eiffeltoren</em> haar top uitgetrokken voor <em>Will Smith</em> TMF VJ's Fabienne de Vries en Isabelle Brinkman halen in 5 Uur Live herinneringen op over de gloriejaren van hitzender TMF, en dit doen ze samen met Daphne Bunskoek en Tooske Ragas. "Mijn topje uitgetrokken"Isabellle Brinkman, die destijds een van de TMF-presentatrice was, vertelt dat ze tijdens een interview sjans kreeg van niemand minder dan Will Smit. De acteur vond haar topje leuk en dacht dat zijn vrouw dat topje ook wel leuk zou vinden: "Ik heb uiteindelijk op de Eiffeltoren mijn topje uitgetrokken en een wit T-shirt van hem teruggekregen", aldus Isabelle. Bekijk hierboven het 5 Uur Live-fragment waarin Isabelle Brinkman haar verhaal vertelt over Will Smit en ook vertelt over de TMF Talk-podcasts die gaan komen. DWDD: Bridget Maasland, Sylvana Simons en andere vj’s blikken terug op TMF Bekijk deze video »
TV :
TMF VJ Isabelle Brinkman heeft op de Eiffeltoren haar top uitgetrokken voor Will Smith

TMF VJ's Fabienne de Vries en Isabelle Brinkman halen in 5 Uur Live herinneringen op over de gloriejaren van hitzender TMF, en dit doen ze samen met Daphne Bunskoek en Tooske Ragas.

"Mijn topje uitgetrokken"
Isabellle Brinkman, die destijds een van de TMF-presentatrice was, vertelt dat ze tijdens een interview sjans kreeg van niemand minder dan Will Smit. De acteur vond haar topje leuk en dacht dat zijn vrouw dat topje ook wel leuk zou vinden: "Ik heb uiteindelijk op de Eiffeltoren mijn topje uitgetrokken en een wit T-shirt van hem teruggekregen", aldus Isabelle.

Bekijk hierboven het 5 Uur Live-fragment waarin Isabelle Brinkman haar verhaal vertelt over Will Smit en ook vertelt over de TMF Talk-podcasts die gaan komen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op TMF VJ Isabelle Brinkman heeft op de Eiffeltoren haar top uitgetrokken voor Will Smith of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV