Jim Bakkum geeft tegenspeelster Eva van Wijdeven ouderschapstips

Jim Bakkum geeft tegenspeelster Eva van Wijdeven ouderschapstips

<em>Jim Bakkum</em> geeft tegenspeelster <em>Eva van Wijdeven</em> ouderschapstips Voor de opnames van Onze Jongens In Miami hing Eva van de Wijdeven een paar weken geleden nog een strippaal. Nu laat ze weten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Tot nu toe heeft ze de ideale zwangerschap want ze merkt er eigenlijk niets van. Jim BakkumHaar tegenspeler Jim Bakkum heeft al drie kinderen en is onderhand een expert geworden op het gebied van ouderschap. Zijn grootste tip voor haar is om nu nog te genieten van etentjes en vakantie, "Dat zit er zo meteen niet meer in". Bekijk hierboven het hele interview dat Shownieuws had met Eva van de Wijdeven en Jim Bakkum. Feelgood-serie Kerst bij Koosje met Katja Schuurman nu te zien bij Videoland Bekijk deze video » Verklapt Jim Bakkum het geslacht van de baby van Eva van de Wijdeven? Bekijk deze video » Jim Bakkum over pikante scene met Eva van de Wijdeven: "Steamy scenes met huidtape" Bekijk deze video »
Entertainment :
Jim Bakkum geeft tegenspeelster Eva van Wijdeven ouderschapstips

Voor de opnames van Onze Jongens In Miami hing Eva van de Wijdeven een paar weken geleden nog een strippaal. Nu laat ze weten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Tot nu toe heeft ze de ideale zwangerschap want ze merkt er eigenlijk niets van.

Jim Bakkum
Haar tegenspeler Jim Bakkum heeft al drie kinderen en is onderhand een expert geworden op het gebied van ouderschap. Zijn grootste tip voor haar is om nu nog te genieten van etentjes en vakantie, "Dat zit er zo meteen niet meer in".

Bekijk hierboven het hele interview dat Shownieuws had met Eva van de Wijdeven en Jim Bakkum.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jim Bakkum geeft tegenspeelster Eva van Wijdeven ouderschapstips of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV