Live stream: Loting EK 2020

Live stream: Loting EK 2020


Live: loting EK 2020


Zaterdagmiddag vanaf 18.00 uur vindt de loting voor de eerste ronde van het EK 2020 plaats. In Boekarest worden de poules grotendeels bepaald. Van Nederland is al bekend dat zij in poule C komen met Oekraïne en (bij plaatsing) Roemenië. De loting wordt op NPO 2 uitgezonden en is via bovenstaande livestream te zien.

Vanwege het 60-jarige bestaan van het EK voetbal is de komende editie een bijzondere. In twaalf landen staan er wedstrijden op het programma. Zo speelt het Nederlands elftal alle groepswedstrijden in de Johan Cruijff Arena en zijn de halve finales en de finale op Wembley.

Bekijk hierboven vanaf ongeveer 18.00 uur het live verslag van de loting.

Live stream: Loting <em>EK 2020</em> Live: loting EK 2020 Nederlands elftal loot Oostenrijk in poule C van EK 2020 Bekijk deze video » Zaterdagmiddag vanaf 18.00 uur vindt de loting voor de eerste ronde van het EK 2020 plaats. In Boekarest worden de poules grotendeels bepaald. Van Nederland is al bekend dat zij in poule C komen met Oekraïne en (bij plaatsing) Roemenië. De loting wordt op NPO 2 uitgezonden en is via bovenstaande livestream te zien. Vanwege het 60-jarige bestaan van het EK voetbal is de komende editie een bijzondere. In twaalf landen staan er wedstrijden op het programma. Zo speelt het Nederlands elftal alle groepswedstrijden in de Johan Cruijff Arena en zijn de halve finales en de finale op Wembley. Bekijk hierboven vanaf ongeveer 18.00 uur het live verslag van de loting.
Live :
Live stream: Loting EK 2020
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream: Loting EK 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen