Fresia (FOX Sports) gaat langs bij Ronaldinho en Edward van Gils

Fresia (FOX Sports) gaat langs bij Ronaldinho en Edward van Gils

<em>Fresia</em> (FOX Sports) gaat langs bij <em>Ronaldinho</em> en <em>Edward van Gils</em> Ook dit seizoen bezoekt Fresia Cousiño Arias weer voetballers, trainers en andere mensen uit de voetballerij. In deze aflevering twee zeer bijzondere gasten: Ronaldinho is samen met de wereldberoemde straatvoetballer Edward van Gils in Nederland voor een straatvoetbaltoernooi en Fresia nam een kijkje. Bekijk het interview met Ronaldinho en Edward van Gils hierboven. Ronaldinho is in Nederland: "Ajax één van de leukste elftallen om naar te kijken" Bekijk deze video »
Voetbal :
Fresia (FOX Sports) gaat langs bij Ronaldinho en Edward van Gils

Ook dit seizoen bezoekt Fresia Cousiño Arias weer voetballers, trainers en andere mensen uit de voetballerij. In deze aflevering twee zeer bijzondere gasten: Ronaldinho is samen met de wereldberoemde straatvoetballer Edward van Gils in Nederland voor een straatvoetbaltoernooi en Fresia nam een kijkje.

Bekijk het interview met Ronaldinho en Edward van Gils hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fresia (FOX Sports) gaat langs bij Ronaldinho en Edward van Gils of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen