Politie schiet terrorist met mes dood op London Bridge

Politie schiet terrorist met mes dood op London Bridge

Politie schiet terrorist met mes dood op London Bridge Vrijdag vonden een steekpartij en een gevecht plaats op de London Bridge. De dader droeg ook een bomvest, al bleek dit later nep te zijn. De politie heeft deze man doodgeschoten. 'Terroristisch motief'De politie heeft laten weten dat de man alleen handelde en dat hij een terroristisch motief had. Volgens verschillende media gaat het om een bekende terrorist. De politie heeft schoten gelost en hierbij is de dader om het leven gekomen. In totaal zijn drie mensen bij dit incident overleden. De Britse premier Boris Johnson heeft laten weten verdrietig te zijn. "Dit land zal nooit worden verdeeld of geïntimideerd door dit soort incidenten." Bekijk beelden van de terroristische daad op London Bridge in de video hierboven. Chaos in centrum van Den Haag door steekpartij tijdens Black Friday Bekijk deze video » Drie slachtoffers steekpartij Den Haag blijken minderjarig Bekijk deze video »
Nieuws :
Politie schiet terrorist met mes dood op London Bridge

Vrijdag vonden een steekpartij en een gevecht plaats op de London Bridge. De dader droeg ook een bomvest, al bleek dit later nep te zijn. De politie heeft deze man doodgeschoten.

'Terroristisch motief'
De politie heeft laten weten dat de man alleen handelde en dat hij een terroristisch motief had. Volgens verschillende media gaat het om een bekende terrorist. De politie heeft schoten gelost en hierbij is de dader om het leven gekomen. In totaal zijn drie mensen bij dit incident overleden. De Britse premier Boris Johnson heeft laten weten verdrietig te zijn. "Dit land zal nooit worden verdeeld of geïntimideerd door dit soort incidenten."

Bekijk beelden van de terroristische daad op London Bridge in de video hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Politie schiet terrorist met mes dood op London Bridge of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen