Jair Bolsonara beschuldigt Leonardo DiCaprio van het financieren van bosbranden

Jair Bolsonara beschuldigt Leonardo DiCaprio van het financieren van bosbranden

Jair Bolsonara beschuldigt Leonardo DiCaprio van het financieren van bosbranden Jair Bolsonaro, de president van Brazilië, zegt dat Leonardo DiCaprio en het WNF de bosbranden in het Amazonegebied financieren. Zowel het WNF als DiCaprio ontkennen de beschuldigingen van Bolsonaro. Half miljoenVolgens geruchten heeft het WNF brandweermannen betaald om de Amazonebranden te filmen. Die beelden zouden zijn gebruikt in een donateurscampagne waar DiCaprio bijna een half miljoen aan heeft geschonken. Bekijk hierboven het verslag van AD.nl over de beschuldigingen van Jair Bolsonaro Flinke ophef over bosbranden Amazone, ook onder celebrities Bekijk deze video » Branden Amazonegebied: G7-top wil actie tegen de enorme bosbranden Bekijk deze video » Macron en Bolsonaro fikse ruzie over 20 miljoen m.b.t Amazone Bekijk deze video » Heftige beelden: enorme chaos in Australië door grote bosbranden Bekijk deze video »
Nieuws :
Jair Bolsonara beschuldigt Leonardo DiCaprio van het financieren van bosbranden

Jair Bolsonaro, de president van Brazilië, zegt dat Leonardo DiCaprio en het WNF de bosbranden in het Amazonegebied financieren. Zowel het WNF als DiCaprio ontkennen de beschuldigingen van Bolsonaro.

Half miljoen
Volgens geruchten heeft het WNF brandweermannen betaald om de Amazonebranden te filmen. Die beelden zouden zijn gebruikt in een donateurscampagne waar DiCaprio bijna een half miljoen aan heeft geschonken.

Bekijk hierboven het verslag van AD.nl over de beschuldigingen van Jair Bolsonaro

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jair Bolsonara beschuldigt Leonardo DiCaprio van het financieren van bosbranden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV