Slachtoffers van de steekpartij in Den Haag niet ernstig lichamlijk gewond

Slachtoffers van de steekpartij in Den Haag niet ernstig lichamlijk gewond

Slachtoffers van de steekpartij in Den Haag niet ernstig lichamlijk gewond De politie heeft bekend gemaakt dat de slachtoffers van de steekpartij in Den Haag een jongen van 13 en twee meisjes van 15 zijn. Een man trok plotseling een mes en stak de kinderen neer. Omstanders probeerden de dader nog tegen te houden maar hij is toch ontkomen. SlachtoffersWaarom hij de drie kinderen neerstak is ook nog onduidelijk. Ze zijn niet ernstig gewond en mochten dezelfde avond het ziekenhuis verlaten. De kinderen en sommige omstanders krijgen slachtofferhulp. Bekijk hierboven het verslag van de NOS over de slachtoffers van de steekpartij in Den Haag. Chaos in centrum van Den Haag door steekpartij tijdens Black Friday Bekijk deze video » Drie slachtoffers steekpartij Den Haag blijken minderjarig Bekijk deze video » Steekincident in Den Haag mogelijk een terroristische daad volgens politie Bekijk deze video » Getuige van de steekpartij in Den Haag vertelt over haar ervaringen Bekijk deze video »
Nieuws :
Slachtoffers van de steekpartij in Den Haag niet ernstig lichamlijk gewond

De politie heeft bekend gemaakt dat de slachtoffers van de steekpartij in Den Haag een jongen van 13 en twee meisjes van 15 zijn. Een man trok plotseling een mes en stak de kinderen neer. Omstanders probeerden de dader nog tegen te houden maar hij is toch ontkomen.

Slachtoffers
Waarom hij de drie kinderen neerstak is ook nog onduidelijk. Ze zijn niet ernstig gewond en mochten dezelfde avond het ziekenhuis verlaten. De kinderen en sommige omstanders krijgen slachtofferhulp.

Bekijk hierboven het verslag van de NOS over de slachtoffers van de steekpartij in Den Haag.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slachtoffers van de steekpartij in Den Haag niet ernstig lichamlijk gewond of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV