Rolf Sanchez kan na Beste Zangers niet meer over straat

Rolf Sanchez kan na Beste Zangers niet meer over straat

Rolf Sanchez kan na Beste Zangers niet meer over straat In Amerika heeft hij al een nummer 1-hit te pakken en nu omarmt ook het Nederlandse publiek de latin muziek van Rolf Sanchez. Met zijn duet met Emma Heesters in Beste Zangers verovert hij de derde plek in de Nederlandse hitlijsten. Bij RTL Boulevard vertelt hij over zijn avonturen op Ibiza: "Het is zo bijzonder. Na De Beste Zangers kon ik echt niet meer over straat." Bekijk het interview met Rolf Sanchez hierboven. Beste Zangers gemist? Emma Heesters & Rolf Sanchez zingen 'Pa Olvidarte' Bekijk deze video » Rolf Sanchez zingt swingende Latin medley bij De Wereld Draait Door Bekijk deze video »
Muziek :
Rolf Sanchez kan na Beste Zangers niet meer over straat

In Amerika heeft hij al een nummer 1-hit te pakken en nu omarmt ook het Nederlandse publiek de latin muziek van Rolf Sanchez. Met zijn duet met Emma Heesters in Beste Zangers verovert hij de derde plek in de Nederlandse hitlijsten. Bij RTL Boulevard vertelt hij over zijn avonturen op Ibiza: "Het is zo bijzonder. Na De Beste Zangers kon ik echt niet meer over straat."

Bekijk het interview met Rolf Sanchez hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rolf Sanchez kan na Beste Zangers niet meer over straat of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV