John van den Heuvel reist af naar Colombia voor cocaïneroute naar Nederland

John van den Heuvel reist af naar Colombia voor cocaïneroute naar Nederland

John van den Heuvel reist af naar <em>Colombia</em> voor <em>cocaïneroute</em> naar Nederland De opsporingsdiensten namen dit jaar in Nederland tot nu toe al ruim 23.000 kilo coke in beslag. Reden genoeg voor misdaadjournalist John van den Heuvel om voor een nieuwe documentaire af te reizen naar Colombia om op die manier de cocaïneroute tussen Zuid-Amerika en Nederland bloot te leggen. Bekijk het fragment over John van der Heuvel hierboven. John van der Heuvel legt uit waarom Ridouan Taghi niet te pakken is Bekijk deze video » John van den Heuvel: ‘Ridouan Taghi heeft niet veel te vrezen van opsporingsdienst op glamoureiland’ Bekijk deze video »
TV :
John van den Heuvel reist af naar Colombia voor cocaïneroute naar Nederland

De opsporingsdiensten namen dit jaar in Nederland tot nu toe al ruim 23.000 kilo coke in beslag. Reden genoeg voor misdaadjournalist John van den Heuvel om voor een nieuwe documentaire af te reizen naar Colombia om op die manier de cocaïneroute tussen Zuid-Amerika en Nederland bloot te leggen.

Bekijk het fragment over John van der Heuvel hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel reist af naar Colombia voor cocaïneroute naar Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen