Maestrogemist? Bekijk hier de hele uitzending

Maestrogemist? Bekijk hier de hele uitzending

Maestrogemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Maestro maken de overgebleven kandidaten Tatum Dagelet, Monic Hendrickx en Lucas Hamming een muzikale reis om de wereld. Na vandaag zijn er nog maar twee afleveringen van Maestro. CultuurDe laatste drie dirigeren allemaal twee muziekstukken. In elk muziekstuk klinkt de cultuur van het land door. ArgentiniëVan 'Stars and Stripes Forever', de nationale mars van de Verenigde Staten, tot het Argentijnse 'Malambo' uit Estancia van componist Alberto Evaristo Ginastera. SfeerStuk voor stuk karakteristieke stukken, zodat de kandidaten zich kunnen inleven in de sfeer van de verschillende landen. Maestro gemist? Tatum Dagelet mist het einde compleet! Bekijk deze video » Maestro gemist? Stefano Keizers mag NOOIT meer een aria dirigeren! Bekijk deze video » Maestro gemist? Monique Hendrickx laat tenor stikken Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In deze aflevering van Maestro maken de overgebleven kandidaten Tatum Dagelet, Monic Hendrickx en Lucas Hamming een muzikale reis om de wereld. Na vandaag zijn er nog maar twee afleveringen van Maestro.

Cultuur
De laatste drie dirigeren allemaal twee muziekstukken. In elk muziekstuk klinkt de cultuur van het land door.

Argentinië
Van 'Stars and Stripes Forever', de nationale mars van de Verenigde Staten, tot het Argentijnse 'Malambo' uit Estancia van componist Alberto Evaristo Ginastera.

Sfeer
Stuk voor stuk karakteristieke stukken, zodat de kandidaten zich kunnen inleven in de sfeer van de verschillende landen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Maestro
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maestro of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV