Bewoner omgekomen bij hevige brand in woning Tilburg

Bewoner omgekomen bij hevige brand in woning Tilburg

Bewoner omgekomen bij <em>hevige brand</em> in woning Tilburg Zaterdagavond brak rond 21.30 uur een brand uit in een woning aan de Zuringhof in Tilburg. Er is een bewoner omgekomen, volgens de politie gaat het om een persoon van het pand. De oorzaak van de brand is onduidelijk. De brand was kort en hevig en volgens de politie zijn er geen direct aanwijzingen dat er sprake is van een misdrijf. De politie doet zondag onderzoek bij de woning. Bekijk de Hart van Nederland beelden van dit ongeval hierboven. Twee Nederlandse skiërs omgekomen door lawine in Tirol Bekijk deze video » Ongeluk Hellevoetsluis: Bestuurder omgekomen na botsing met boom Bekijk deze video » Vrachtwagen knalt tegen stilstaande auto: "Twee mensen om het leven gekomen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Bewoner omgekomen bij hevige brand in woning Tilburg

Zaterdagavond brak rond 21.30 uur een brand uit in een woning aan de Zuringhof in Tilburg. Er is een bewoner omgekomen, volgens de politie gaat het om een persoon van het pand.

De oorzaak van de brand is onduidelijk. De brand was kort en hevig en volgens de politie zijn er geen direct aanwijzingen dat er sprake is van een misdrijf. De politie doet zondag onderzoek bij de woning.

Bekijk de Hart van Nederland beelden van dit ongeval hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bewoner omgekomen bij hevige brand in woning Tilburg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen