Top 2000 Stemweek weer geopend: "We hebben een noodplan"

Top 2000 Stemweek weer geopend: "We hebben een noodplan"

<em>Top 2000 Stemweek</em> weer geopend: &quot;We hebben een noodplan&quot; Vanaf vandaag kunnen muziekliefhebbers hun hart weer ophalen aan de mooiste muziek ooit gemaakt: Er kan weer gestemd worden voor de Top 2000. De dj's van NPO 2 hebben er ook weer zin in. Wouter van der Goes, Frank van 't Hof en de ochtend-dj's (Jan Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte) gaan dit jaar weer met de stembus door het hele land. Vooral voor Frank van 't Hof heeft de Top 2000 nogal wat implicaties: "Ik hoop op 6 januari vader te worden, maar dat kan dus middenin de Top 2000 week vallen. Dan hebben we wel een noodplan." Bekijk het fragment over de Top 2000 hierboven. Top 2000 Radio 2-dj's voorspellen hoge binnenkomers Bekijk deze video »
Muziek :
Top 2000 Stemweek weer geopend: "We hebben een noodplan"

Vanaf vandaag kunnen muziekliefhebbers hun hart weer ophalen aan de mooiste muziek ooit gemaakt: Er kan weer gestemd worden voor de Top 2000. De dj's van NPO 2 hebben er ook weer zin in.

Wouter van der Goes, Frank van 't Hof en de ochtend-dj's (Jan Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte) gaan dit jaar weer met de stembus door het hele land. Vooral voor Frank van 't Hof heeft de Top 2000 nogal wat implicaties: "Ik hoop op 6 januari vader te worden, maar dat kan dus middenin de Top 2000 week vallen. Dan hebben we wel een noodplan."

Bekijk het fragment over de Top 2000 hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Top 2000 Stemweek weer geopend: "We hebben een noodplan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier