Lubach over Chinese webshops en haar gevaren

Lubach over Chinese webshops en haar gevaren

Lubach over Chinese webshops en haar gevaren Alle fragmenten uit deze aflevering Zondag met Lubach over Grapperhaus: 'Ik moest even zeggen hoe dom ik het vond' Bekijk deze video » Lubach over angstcultuur Belastingdienst Bekijk deze video » Lubach: Bladblazers zijn stom! Bekijk deze video » Lubach over Klaas Dijkhoff en wachtgeld Bekijk deze video » Lubach over Frans Timmermans Bekijk deze video » Lubach over Chinese webshops en haar gevaren Bekijk deze video » Het is december en dat betekent dat er weer volop online geshopt wordt. Op Chinese webshops als AliExpress en Wish wordt in Nederland inmiddels meer besteed dan op de Nederlandse webshops. Per dag komen er zo’n 70.000 pakketjes uit China onze kant op. Deze spullen zijn dan wel extreem goedkoop, maar de kwaliteit is ook erg slecht. Arjen Lubach legt het bloot en koopt zelf bij AliExpress. Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Lubach over Chinese webshops en haar gevaren

Alle fragmenten uit deze aflevering

Het is december en dat betekent dat er weer volop online geshopt wordt. Op Chinese webshops als AliExpress en Wish wordt in Nederland inmiddels meer besteed dan op de Nederlandse webshops.

Per dag komen er zo’n 70.000 pakketjes uit China onze kant op. Deze spullen zijn dan wel extreem goedkoop, maar de kwaliteit is ook erg slecht. Arjen Lubach legt het bloot en koopt zelf bij AliExpress.

Zondag met Lubach is elke zondag om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lubach over Chinese webshops en haar gevaren of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV