André Hazes: "Bridget mag zich niet bemoeien met opzetten kerstboom"

André Hazes: "Bridget mag zich niet bemoeien met opzetten kerstboom"

André Hazes: &quot;<em>Bridget</em> mag zich niet bemoeien met opzetten kerstboom&quot; André Hazes vertelt waar hij dit jaar zijn kerstboom op zal gaan zetten en bij wie: "Die staat eigenlijk een beetje overal. In mijn eigen huis maar natuurlijk ook bij Bridget." Samen versieren?Gaan ze samen de boom opzetten? "Als het aan mij ligt ben ik gewoon degene die de kerstboom versiert en daar mag je je dan ook niet mee bemoeien." Maar hij weet natuurlijk niet hoe zijn kersverse vriendin daar over denkt: "Dan wordt het misschien wel oorlog", aldus de zanger. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook André Hazes Jr. zingt Sinterklaasliedjes bij Monique Westendorp Bekijk deze video » Heeft Henk Krol een zoon? Bekijk deze video » Paul de Leeuw: "Jan Smit gaat Songfestival presenteren met Eva Jinek of Humberto Tan" Bekijk deze video »
TV :
André Hazes: "Bridget mag zich niet bemoeien met opzetten kerstboom"

André Hazes vertelt waar hij dit jaar zijn kerstboom op zal gaan zetten en bij wie: "Die staat eigenlijk een beetje overal. In mijn eigen huis maar natuurlijk ook bij Bridget."

Samen versieren?
Gaan ze samen de boom opzetten? "Als het aan mij ligt ben ik gewoon degene die de kerstboom versiert en daar mag je je dan ook niet mee bemoeien." Maar hij weet natuurlijk niet hoe zijn kersverse vriendin daar over denkt: "Dan wordt het misschien wel oorlog", aldus de zanger. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André Hazes: "Bridget mag zich niet bemoeien met opzetten kerstboom" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV