Nationaal Debat: Klem op de werkvloer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nationaal Debat: Klem op de werkvloer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nationaal Debat: Klem op de werkvloer gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze live-uitzending besteedt Omroep MAX aandacht voor een van de grootste ergernissen in Nederland: de invloed van regels, protocollen, managers en zware werkdruk op het dagelijks werkplezier. RegeldrukPresentatoren Elles de Bruin en Cees Grimbergen spreken onder anderen met een buschauffeur en een IC-verpleegkundige die vanwege de regeldruk ontslag namen. Daarnaast gaan betrokken gasten met elkaar in gesprek en komen er allerlei voorbeelden van het probleem voorbij. KlemgezetNederland kent een hete herfst met boze en opstandige boeren, bouwvakkers, leerkrachten en verpleegkundigen. Ze voelen zich klemgezet door almaar nieuwe, soms onuitvoerbare regels, gebrek aan collega's, weinig waardering en geen perspectief. Werkdruk politie: agenten onder enorme druk Bekijk deze video » LuckyTV: Het spandoeken design van de ziekenhuisstaking Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

In deze live-uitzending besteedt Omroep MAX aandacht voor een van de grootste ergernissen in Nederland: de invloed van regels, protocollen, managers en zware werkdruk op het dagelijks werkplezier.

Regeldruk
Presentatoren Elles de Bruin en Cees Grimbergen spreken onder anderen met een buschauffeur en een IC-verpleegkundige die vanwege de regeldruk ontslag namen. Daarnaast gaan betrokken gasten met elkaar in gesprek en komen er allerlei voorbeelden van het probleem voorbij.

Klemgezet
Nederland kent een hete herfst met boze en opstandige boeren, bouwvakkers, leerkrachten en verpleegkundigen. Ze voelen zich klemgezet door almaar nieuwe, soms onuitvoerbare regels, gebrek aan collega's, weinig waardering en geen perspectief.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nationaal Debat: Klem op de werkvloer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV