Heeft Henk Krol een zoon?

Heeft Henk Krol een zoon?

Heeft <em>Henk Krol</em> een zoon? Het zou zomaar kunnen dat politicus Henk Krol een zoon heeft. "Ik heb gezegd dat ik een relatie heb gehad in het verleden. Daar is een kind uit geboren en je weet het maar nooit." Willen het niet wetenDe voorman van 50PLUS, die goed contact met zijn mogelijke zoon heeft, vervolgt: "We willen het allebei niet weten omdat we het idee dat het misschien zo is, spannender vinden dan of het werkelijk zo is." Krol wil verder niet teveel in detail treden omdat het over het leven van die jongen gaat en niet over dat van hemzelf: "Maar aan mij mag je alles vragen." Bekijk het fragment van Café Hendriks en Genee hierboven. Bekijk ook Wilfred Genee schreef nummer voor Paul de Leeuw: Mijn man Bekijk deze video »
TV :
Heeft Henk Krol een zoon?

Het zou zomaar kunnen dat politicus Henk Krol een zoon heeft. "Ik heb gezegd dat ik een relatie heb gehad in het verleden. Daar is een kind uit geboren en je weet het maar nooit."

Willen het niet weten
De voorman van 50PLUS, die goed contact met zijn mogelijke zoon heeft, vervolgt: "We willen het allebei niet weten omdat we het idee dat het misschien zo is, spannender vinden dan of het werkelijk zo is." Krol wil verder niet teveel in detail treden omdat het over het leven van die jongen gaat en niet over dat van hemzelf: "Maar aan mij mag je alles vragen." Bekijk het fragment van Café Hendriks en Genee hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heeft Henk Krol een zoon? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV