Samenvatting Feyenoord - PEC Zwolle

Samenvatting Feyenoord - PEC Zwolle

Samenvatting <em>Feyenoord - PEC Zwolle</em> Op zondag 1 december speelde Feyenoord en PEC Zwolle tegen elkaar. De wedstrijd werd gespeeld in de De Kuip. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 1-0 door een goal van Steven Berghuis. FeyenoordHet team van Dick Advocaat blijft erg wisselvallig presteren. De mannen uit Rotterdam hebben niet het beste spel van de top-3 en blijft ook punten verspelen. Vorige week zondag kwamen de Rotterdammers bijvoorbeeld niet verder dan 1-1. In eigen huis gaat het de laatste tijd wel wat beter. Wat wordt het resultaat tegen PEC? PEC ZwollePEC Zwolle lijkt aardig op weg om zich uit de onderste regionen te worstelen. De ploeg van John Stegeman wist bijvoorbeeld zondag te winnen van Fortuna Sittard, een ploeg die onder PEC staat. Kan PEC tegen Feyenoord stunten? Opstelling FeyenoordMarsman; Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia; Fer, Toornstra, Kökcü; Sinisterra, Jørgensen, Berghuis. Opstelling PEC ZwolleZetterer; Hamer, Lachman, Lam, Van Wermeskerken; Dekker, Clement, Bel Hassani; Van Crooij, Thy, Johnsen. Samenvatting FC Groningen - Feyenoord Bekijk deze video » Samenvatting Feyenoord - Rangers (Europa League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Feyenoord - PEC Zwolle

Op zondag 1 december speelde Feyenoord en PEC Zwolle tegen elkaar. De wedstrijd werd gespeeld in de De Kuip. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 1-0 door een goal van Steven Berghuis.

Feyenoord
Het team van Dick Advocaat blijft erg wisselvallig presteren. De mannen uit Rotterdam hebben niet het beste spel van de top-3 en blijft ook punten verspelen. Vorige week zondag kwamen de Rotterdammers bijvoorbeeld niet verder dan 1-1. In eigen huis gaat het de laatste tijd wel wat beter. Wat wordt het resultaat tegen PEC?

PEC Zwolle
PEC Zwolle lijkt aardig op weg om zich uit de onderste regionen te worstelen. De ploeg van John Stegeman wist bijvoorbeeld zondag te winnen van Fortuna Sittard, een ploeg die onder PEC staat. Kan PEC tegen Feyenoord stunten?

Opstelling Feyenoord
Marsman; Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia; Fer, Toornstra, Kökcü; Sinisterra, Jørgensen, Berghuis.

Opstelling PEC Zwolle
Zetterer; Hamer, Lachman, Lam, Van Wermeskerken; Dekker, Clement, Bel Hassani; Van Crooij, Thy, Johnsen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Feyenoord - PEC Zwolle of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV