Samenvatting FC Emmen - PSV

Samenvatting FC Emmen - PSV

Samenvatting <em>FC Emmen - PSV</em> Samenvatting en hoogtepunten FC Emmen - PSV FC Emmen - PSV: Wereldgoal Glenn Bijl (Emmen) afgekeurd door VAR Bekijk deze video » Samenvatting FC Emmen - PSV Bekijk deze video » Op zondag 1 december speelden PSV en FC Emmen in de vijftiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar op de Oude Meerdijk in Emmen. De wedstrijd eindigde in 1-1 door goals van Daniel Schwaab en Marko Kolar. PSVPSV heeft zondag voor het eerst sinds lange tijd weer eens gewonnen. In eigen huis werd SC Heerenveen nipt verslagen met 2-1. Alleen de eerste helft was iets om trots op te zijn, de tweede helft was opnieuw niet om aan te zien. Heeft de overwinning in Eindhoven de mannen van Mark van Bommel genoeg zelfvertrouwen gegeven om ook in Emmen te winnen? FC EmmenFC Emmen was vorige week heer en meester in eigen huis in de wedstrijd tegen RKC. Na een rode kaart aan de kant van de Waalwijkers gingen de geel-blauwen ineens voetballen en kwamen ze nog op gelijke hoogte. Zonde voor de mannen uit Emmen, die verder eigenlijk wel aardig mee kunnen dit seizoen. Gaan de rood-witten tegen PSV dan eindelijk weer eens verrassen? Opstelling PSVUnnerstall; Dumfries, Schwaab, Viergever, Sadilek; Rosario, Ihattaren, Thomas; Doan, Malen, Bergwijn. Opstelling FC EmmenTelgenkamp; Bijl, Heylen, Araujo, Burnet; Hiariej, Chacon; Laursen, De Leeuw, Pena; Kolar.
Voetbal :
Samenvatting FC Emmen - PSV

Samenvatting en hoogtepunten FC Emmen - PSV

Op zondag 1 december speelden PSV en FC Emmen in de vijftiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar op de Oude Meerdijk in Emmen. De wedstrijd eindigde in 1-1 door goals van Daniel Schwaab en Marko Kolar.

PSV
PSV heeft zondag voor het eerst sinds lange tijd weer eens gewonnen. In eigen huis werd SC Heerenveen nipt verslagen met 2-1. Alleen de eerste helft was iets om trots op te zijn, de tweede helft was opnieuw niet om aan te zien. Heeft de overwinning in Eindhoven de mannen van Mark van Bommel genoeg zelfvertrouwen gegeven om ook in Emmen te winnen?

FC Emmen
FC Emmen was vorige week heer en meester in eigen huis in de wedstrijd tegen RKC. Na een rode kaart aan de kant van de Waalwijkers gingen de geel-blauwen ineens voetballen en kwamen ze nog op gelijke hoogte. Zonde voor de mannen uit Emmen, die verder eigenlijk wel aardig mee kunnen dit seizoen. Gaan de rood-witten tegen PSV dan eindelijk weer eens verrassen?

Opstelling PSV
Unnerstall; Dumfries, Schwaab, Viergever, Sadilek; Rosario, Ihattaren, Thomas; Doan, Malen, Bergwijn.

Opstelling FC Emmen
Telgenkamp; Bijl, Heylen, Araujo, Burnet; Hiariej, Chacon; Laursen, De Leeuw, Pena; Kolar.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting FC Emmen - PSV of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV