'Niet Virgil van Dijk maar Lionel Messi wint Gouden Bal'

'Niet Virgil van Dijk maar Lionel Messi wint Gouden Bal'

'Niet Virgil van Dijk maar <em>Lionel Messi</em> wint Gouden Bal' Maandagavond vindt de uitreiking van de Gouden Bal, voor de beste voetballer van het jaar, plaats in Frankrijk. Vijf spelers van het Nederlands elftal maken kans op de prestigieuze prijs. Vooral Virgil van Dijk zou tot de kanshebbers behoren. Lionel MessiGaat Van Dijk er ook echt met de prijs vandoor? "De media in Spanje gaan ervan uit dat Lionel Messi de bal wint. De redactie van het blad dat de verkiezing organiseert zou al bij de speler langs zijn gegaan voor een interview". stelt voetbaldeskundige Maarten Wijffels. Messi zou in dat geval de prijs voor de zesde keer winnen. Net als Cristiano Ronaldo staat hij momenteel nog op vijf trofeeën. Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hierboven. Bekijk ook Virgil van Dijk geeft Liverpool-fan verrassing van zijn leven Bekijk deze video » André Hazes: "Bridget mag zich niet bemoeien met opzetten kerstboom" Bekijk deze video »
Sport :
'Niet Virgil van Dijk maar Lionel Messi wint Gouden Bal'

Maandagavond vindt de uitreiking van de Gouden Bal, voor de beste voetballer van het jaar, plaats in Frankrijk. Vijf spelers van het Nederlands elftal maken kans op de prestigieuze prijs. Vooral Virgil van Dijk zou tot de kanshebbers behoren.

Lionel Messi
Gaat Van Dijk er ook echt met de prijs vandoor? "De media in Spanje gaan ervan uit dat Lionel Messi de bal wint. De redactie van het blad dat de verkiezing organiseert zou al bij de speler langs zijn gegaan voor een interview". stelt voetbaldeskundige Maarten Wijffels. Messi zou in dat geval de prijs voor de zesde keer winnen. Net als Cristiano Ronaldo staat hij momenteel nog op vijf trofeeën. Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 'Niet Virgil van Dijk maar Lionel Messi wint Gouden Bal' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV