Rico Verhoeven bereidt zich voor op gevecht Badr Hari: ‘Je voelt dat het allemaal goed zit’

Rico Verhoeven bereidt zich voor op gevecht Badr Hari: ‘Je voelt dat het allemaal goed zit’

<em>Rico Verhoeven</em> bereidt zich voor op gevecht <em>Badr Hari</em>: ‘Je voelt dat het allemaal goed zit’ Rico Verhoeven is druk bezig met de voorbereidingen op zijn gevecht tegen Badr Hari. 21 december is het zover, dan staan de twee rivalen tegenover elkaar in de boksring. Vanavond is een nieuwe aflevering te zien van RICO, de realityserie waarin te zien is hoe Rico zich voorbereidt en hij heeft veel zelfvertrouwen. “Je voelt dat het allemaal goed zit.” Bekijk het fragment uit de tweede aflevering van RICO hierboven. De realityserie RICO is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering van RICO terugkijken bij Gids.tv. Speciale docu-soap over Badr Hari in december te zien op Videoland Bekijk deze video » Badr Hari houdt Rico Verhoeven scherp in de gaten: ‘Ik slaap niet’ Bekijk deze video »
TV :
Rico Verhoeven bereidt zich voor op gevecht Badr Hari: ‘Je voelt dat het allemaal goed zit’

Rico Verhoeven is druk bezig met de voorbereidingen op zijn gevecht tegen Badr Hari. 21 december is het zover, dan staan de twee rivalen tegenover elkaar in de boksring. Vanavond is een nieuwe aflevering te zien van RICO, de realityserie waarin te zien is hoe Rico zich voorbereidt en hij heeft veel zelfvertrouwen. “Je voelt dat het allemaal goed zit.”

Bekijk het fragment uit de tweede aflevering van RICO hierboven.

De realityserie RICO is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke aflevering van RICO terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rico Verhoeven bereidt zich voor op gevecht Badr Hari: ‘Je voelt dat het allemaal goed zit’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV