Actrice Shelley Morrison (83), Rosario uit Will & Grace, overleden

Actrice Shelley Morrison (83), Rosario uit Will & Grace, overleden

Actrice <em>Shelley Morrison</em> (83), Rosario uit <em>Will &amp; Grace</em>, overleden Actrice Shelley Morrison is zondag op 83-jarige leeftijd overleden. Ze is vooral bekend als huishoudster Rosario uit de serie Will & Grace. Ruim vijftig jaar actief als actriceEigenlijk was Rosario in Will & Grace niet bedoeld als een vaste rol, maar deze dame werd zo’n populair onderdeel van de comedyserie dat ze jarenlang regelmatig te zien was. Shelley was in totaal ruim vijftig jaar actief als actrice. Morrison is in Los Angeles overleden aan hartfalen. Debra Messing reageert verslagen op het nieuws van het overlijden van haar Will & Grace-collega. Bekijk een van de bekende scènes van Rosario in Will & Grace in de video hierboven. Jennifer Lopez terug in Will & Grace Bekijk deze video »
TV :
Actrice Shelley Morrison (83), Rosario uit Will & Grace, overleden

Actrice Shelley Morrison is zondag op 83-jarige leeftijd overleden. Ze is vooral bekend als huishoudster Rosario uit de serie Will & Grace.

Ruim vijftig jaar actief als actrice
Eigenlijk was Rosario in Will & Grace niet bedoeld als een vaste rol, maar deze dame werd zo’n populair onderdeel van de comedyserie dat ze jarenlang regelmatig te zien was. Shelley was in totaal ruim vijftig jaar actief als actrice. Morrison is in Los Angeles overleden aan hartfalen. Debra Messing reageert verslagen op het nieuws van het overlijden van haar Will & Grace-collega.

Bekijk een van de bekende scènes van Rosario in Will & Grace in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Actrice Shelley Morrison (83), Rosario uit Will & Grace, overleden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV