Mariana mag niet valsspelen in Expeditie Robinson: ‘Niet bijten in het touw!’

Mariana mag niet valsspelen in Expeditie Robinson: ‘Niet bijten in het touw!’

Mariana mag niet valsspelen in <em>Expeditie Robinson</em>: ‘Niet bijten in het touw!’ In Expeditie Robinson doet Mariana alles om de proef te winnen. Maar als het model te ver gaat, wordt ze door presentatrice Nicolette Kluijver op het matje geroepen. “Niet bijten in het touw!” Bekijk het fragment waarin Mariana wordt beschuldigd van valsspelen in de video hierboven. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Akwasi de dupe van gemene spelletjes in Expeditie Robinson Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Akwasi wordt weggestemd tijdens laatste eilandraad Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Mariana mag niet valsspelen in Expeditie Robinson: ‘Niet bijten in het touw!’

In Expeditie Robinson doet Mariana alles om de proef te winnen. Maar als het model te ver gaat, wordt ze door presentatrice Nicolette Kluijver op het matje geroepen. “Niet bijten in het touw!”

Bekijk het fragment waarin Mariana wordt beschuldigd van valsspelen in de video hierboven.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mariana mag niet valsspelen in Expeditie Robinson: ‘Niet bijten in het touw!’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV