Johnny de Mol dolblij dat theatershow doorgaat in 2020

Johnny de Mol dolblij dat theatershow doorgaat in 2020

<em>Johnny de Mol</em> dolblij dat theatershow doorgaat in 2020 Johnny de Mol staat al een tijdje in het theater met zijn show Hier Is De Mol. En de presentator is dolgelukkig dat ook volgend jaar zijn optredens weer in de theaters te bewonderen zijn, zo laat hij weten via Instagram. “Zo gaaf dat Hier is de Mol in 2020 door gaat.” Bekijk een compilatie van de theatershow van Johnny de Mol in de video hierboven. Johnny de Mol zingt het nummer Mama uit zijn theatershow Hier is de Mol Bekijk deze video » Johnny de Mol praat over de vrouwen in zijn leven "Ze verdienen dit" Bekijk deze video »
Entertainment :
Johnny de Mol dolblij dat theatershow doorgaat in 2020

Johnny de Mol staat al een tijdje in het theater met zijn show Hier Is De Mol. En de presentator is dolgelukkig dat ook volgend jaar zijn optredens weer in de theaters te bewonderen zijn, zo laat hij weten via Instagram. “Zo gaaf dat Hier is de Mol in 2020 door gaat.”

Bekijk een compilatie van de theatershow van Johnny de Mol in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol dolblij dat theatershow doorgaat in 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen