Expeditie Robinson: Akwasi vergeeft Shary-An na stiekeme actie

Expeditie Robinson: Akwasi vergeeft Shary-An na stiekeme actie

<em>Expeditie Robinson</em>: Akwasi vergeeft Shary-An na stiekeme actie Shary-An heeft de woede van Expeditie Robinson-kijkers op haar hals gehaald nadat ze stiekem in de tas van Akwasi had zitten snuffelen, om te kijken of hoeveel stemmen hij had. Maar Akwasi heeft de zangeres inmiddels vergeven. Akwasi ligt er niet wakker vanAkwasi kwam een paar dagen geleden pas achter deze actie, terwijl de opnames al vijf maanden geleden plaatsvonden. “Het speel heeft geen regels. Maar we hebben het over ethiek. Dit is niet zo netjes. Maar het is haar vergeven”, reageert Akwasi. “Ik lig er niet wakker van.” ‘Ik voel me een loser’Akwasi kijkt niet alleen maar met een positief gevoel terug op zijn Expeditie Robinson-avontuur. “Ik voel me absoluut nog steeds een loser. Ik ben zeker ver gekomen, 30 dagen is heel wat”, vertelt hij. “Maar ik heb niets gewonnen.” Bekijk het hele interview met Akwasi over Expeditie Robinson in de video hierboven. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Akwasi de dupe van gemene spelletjes in Expeditie Robinson Bekijk deze video » Expeditie Robinson: Akwasi wordt weggestemd tijdens laatste eilandraad Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Expeditie Robinson: Akwasi vergeeft Shary-An na stiekeme actie

Shary-An heeft de woede van Expeditie Robinson-kijkers op haar hals gehaald nadat ze stiekem in de tas van Akwasi had zitten snuffelen, om te kijken of hoeveel stemmen hij had. Maar Akwasi heeft de zangeres inmiddels vergeven.

Akwasi ligt er niet wakker van
Akwasi kwam een paar dagen geleden pas achter deze actie, terwijl de opnames al vijf maanden geleden plaatsvonden. “Het speel heeft geen regels. Maar we hebben het over ethiek. Dit is niet zo netjes. Maar het is haar vergeven”, reageert Akwasi. “Ik lig er niet wakker van.”

‘Ik voel me een loser’
Akwasi kijkt niet alleen maar met een positief gevoel terug op zijn Expeditie Robinson-avontuur. “Ik voel me absoluut nog steeds een loser. Ik ben zeker ver gekomen, 30 dagen is heel wat”, vertelt hij. “Maar ik heb niets gewonnen.”

Bekijk het hele interview met Akwasi over Expeditie Robinson in de video hierboven. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Expeditie Robinson: Akwasi vergeeft Shary-An na stiekeme actie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV