Chinese Dromen: Ruben Terlou volgt Chinese Rijdende Rechter

Chinese Dromen: Ruben Terlou volgt Chinese Rijdende Rechter

<em>Chinese Dromen</em>: Ruben Terlou volgt Chinese Rijdende Rechter Ruben Terlou krijgt in zijn programma Chinese Dromen de kans om het rechtssysteem van China van dichtbij te bekijken. Hij volgt de Chinese Rijdende Rechter terwijl die op bezoek gaat bij de mensen thuis om problemen op te lossen, zo is te zien in het fragment hierboven. Chinese Dromen is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Chinese Dromen terugkijken bij Gids.tv. Chinese Dromen: Ruben Terlou bezoekt kruipwedstrijd baby’s Bekijk deze video » Chinese Dromen: Jongetje met grote droom vertelt over lerares die schreeuwt en slaat Bekijk deze video »
TV :
Chinese Dromen: Ruben Terlou volgt Chinese Rijdende Rechter

Ruben Terlou krijgt in zijn programma Chinese Dromen de kans om het rechtssysteem van China van dichtbij te bekijken. Hij volgt de Chinese Rijdende Rechter terwijl die op bezoek gaat bij de mensen thuis om problemen op te lossen, zo is te zien in het fragment hierboven.

Chinese Dromen is elke zondag om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Chinese Dromen terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chinese Dromen: Ruben Terlou volgt Chinese Rijdende Rechter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV