Bekijk eerste beelden van decor Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam

Bekijk eerste beelden van decor Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam

Bekijk eerste beelden van decor <em>Eurovisie Songfestival 2020</em> in Rotterdam Wie niet kan wachten tot volgend jaar omdat dan het Eurovisie Songfestival naar Nederland komt, moet zeker even bovenstaande video bekijken. Vandaag zijn namelijk de eerste beelden vrijgegeven van het nieuwe decor en wordt het al langzaamaan duidelijk hoe Ahoy er in 2020 uit komt te zien als het Songfestival hier plaatsvindt. Nederlands landschap is inspiratie“Het decor is geïnspireerd door het thema ‘Open Up’ en het typische Nederlandse vlakke landschap en laat de verbinding zien tussen de lucht, de zee en het land”, laat de organisatie weten. Doordat Duncan Laurence met Arcade afgelopen jaar de titel van het Songfestival op zijn naam schreef, komen 41 landen voor het liedjesfestijn naar Rotterdam. Bekijk in de video hierboven de eerste beelden van het decor van het Eurovisie Songfestival 2020. Het Songfestival wordt in 2020 georganiseerd in Rotterdam. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2020 volgen via Gids.tv. Hongarije laat Eurovisie Songfestival zitten omdat het 'te gay' zou zijn Bekijk deze video » Joan Franka heeft spijt van haar deelname aan het Songfestival: "Ik was er niet klaar voor" Bekijk deze video »
Songfestival :
Bekijk eerste beelden van decor Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam

Wie niet kan wachten tot volgend jaar omdat dan het Eurovisie Songfestival naar Nederland komt, moet zeker even bovenstaande video bekijken. Vandaag zijn namelijk de eerste beelden vrijgegeven van het nieuwe decor en wordt het al langzaamaan duidelijk hoe Ahoy er in 2020 uit komt te zien als het Songfestival hier plaatsvindt.

Nederlands landschap is inspiratie
“Het decor is geïnspireerd door het thema ‘Open Up’ en het typische Nederlandse vlakke landschap en laat de verbinding zien tussen de lucht, de zee en het land”, laat de organisatie weten. Doordat Duncan Laurence met Arcade afgelopen jaar de titel van het Songfestival op zijn naam schreef, komen 41 landen voor het liedjesfestijn naar Rotterdam.

Bekijk in de video hierboven de eerste beelden van het decor van het Eurovisie Songfestival 2020.

Het Songfestival wordt in 2020 georganiseerd in Rotterdam. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2020 volgen via Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste beelden van decor Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV