Linda de Mol had Tjitske Reidinga en Elise Schaap graag als zussen gehad

Linda de Mol had Tjitske Reidinga en Elise Schaap graag als zussen gehad

<em>Linda de Mol</em> had Tjitske Reidinga en Elise Schaap graag als zussen gehad De nieuwe film April, May en June draait om drie zussen, deze rollen worden vertolkt door Linda de Mol, Tjitske Reidinga en Elise Schaap. En voor De Mol had deze familieband naast het witte doek ook in het echt mogen bestaan. “Als ik had mogen kiezen, had ik deze twee zeker met stip op 1 uitgekozen.” Bekijk het hele fragment met Linda de Mol, Tjitske Reidinga en Elise Schaap over de film April, May en June in de video hierboven. De film April, May en June is vanaf 19 december in de bioscoop te zien. Linda de Mol dolblij na liefdesvakantie: ‘Geen buikvirus maar vlinders in mijn buik’ Bekijk deze video » Linda de Mol: "Wie is de Mol? heeft mij nog nooit gevraagd" Bekijk deze video »
Film :
Linda de Mol had Tjitske Reidinga en Elise Schaap graag als zussen gehad

De nieuwe film April, May en June draait om drie zussen, deze rollen worden vertolkt door Linda de Mol, Tjitske Reidinga en Elise Schaap. En voor De Mol had deze familieband naast het witte doek ook in het echt mogen bestaan. “Als ik had mogen kiezen, had ik deze twee zeker met stip op 1 uitgekozen.”

Bekijk het hele fragment met Linda de Mol, Tjitske Reidinga en Elise Schaap over de film April, May en June in de video hierboven.

De film April, May en June is vanaf 19 december in de bioscoop te zien.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Linda de Mol had Tjitske Reidinga en Elise Schaap graag als zussen gehad of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen