Frank Dane over rijgedrag geschorste 538-collega Daniël Lippens: ‘Hartstikke lelijk’

Frank Dane over rijgedrag geschorste 538-collega Daniël Lippens: ‘Hartstikke lelijk’

<em>Frank Dane</em> over rijgedrag geschorste 538-collega Daniël Lippens: ‘Hartstikke lelijk’ Frank Dane is niet te spreken over de video die zijn inmiddels geschorste 538-collega Daniël Lippens livestreamde. Hierin was zijn bizarre rijgedrag te zien en konden kijkers zelfs live bekijken hoe hij iemand aanreed. 'Leek eerste rijles'De video zorgde voor veel ophef en Lippens werd geschorst. “Het leek alsof het zijn eerste rijles was”, reageert Dane, die het voorval benoemt als ‘hartstikke lelijk’. “We moeten Daniël even helpen. Ik denk dat dat een goed idee is. Dan krijgt hij autorijles, een bijspijkercursus, een opfriscursus. Dat zou wel even goed zijn.” Bekijk het hele verhaal van Frank Dane over het gevaarlijke rijgedrag van Daniël Lippens in de video hierboven. Radio 538-dj Daniël Lippens geschorst na aanrijding fietser, bekijk de beelden hier Bekijk deze video » Strafrechtadvocaat over schorsing Daniël Lippens: 'Gevaarzettend gedrag' Bekijk deze video »
Entertainment :
Frank Dane over rijgedrag geschorste 538-collega Daniël Lippens: ‘Hartstikke lelijk’

Frank Dane is niet te spreken over de video die zijn inmiddels geschorste 538-collega Daniël Lippens livestreamde. Hierin was zijn bizarre rijgedrag te zien en konden kijkers zelfs live bekijken hoe hij iemand aanreed.

'Leek eerste rijles'
De video zorgde voor veel ophef en Lippens werd geschorst. “Het leek alsof het zijn eerste rijles was”, reageert Dane, die het voorval benoemt als ‘hartstikke lelijk’. “We moeten Daniël even helpen. Ik denk dat dat een goed idee is. Dan krijgt hij autorijles, een bijspijkercursus, een opfriscursus. Dat zou wel even goed zijn.”

Bekijk het hele verhaal van Frank Dane over het gevaarlijke rijgedrag van Daniël Lippens in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Frank Dane over rijgedrag geschorste 538-collega Daniël Lippens: ‘Hartstikke lelijk’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV