André Hazes en Glennis Grace brengen kerstliedje Verlangen Naar Jou uit

André Hazes en Glennis Grace brengen kerstliedje Verlangen Naar Jou uit

André Hazes en Glennis Grace brengen kerstliedje <em>Verlangen Naar Jou</em> uit André Hazes brengt weer een kerstalbum uit en voor deze gelegenheid heeft hij een duet opgenomen met Glennis Grace. De twee zingen samen het nummer Verlangen Naar Jou en vandaag hebben ze voor het eerst een fragment van het kerstduet gedeeld. ‘Heel tof’Grace laat weten het best spannend te vinden om samen met Hazes een nummer op te nemen, omdat ze voor het eerst samen zongen. “Maar tof, heel tof.” Hazes is heel erg blij dat hij voor de tweede keer een kerst-cd uitbrengt. “Ik ben een hele trotse jongen.” Wil je weten hoe Verlangen Naar Jou van André Hazes en Glennis Grace klinkt? Bekijk dan de video hierboven. André Hazes brengt nieuw kerstalbum uit: Samen met jou Bekijk deze video » André Hazes: "Bridget mag zich niet bemoeien met opzetten kerstboom" Bekijk deze video »
Muziek :
André Hazes en Glennis Grace brengen kerstliedje Verlangen Naar Jou uit

André Hazes brengt weer een kerstalbum uit en voor deze gelegenheid heeft hij een duet opgenomen met Glennis Grace. De twee zingen samen het nummer Verlangen Naar Jou en vandaag hebben ze voor het eerst een fragment van het kerstduet gedeeld.

‘Heel tof’
Grace laat weten het best spannend te vinden om samen met Hazes een nummer op te nemen, omdat ze voor het eerst samen zongen. “Maar tof, heel tof.” Hazes is heel erg blij dat hij voor de tweede keer een kerst-cd uitbrengt. “Ik ben een hele trotse jongen.”

Wil je weten hoe Verlangen Naar Jou van André Hazes en Glennis Grace klinkt? Bekijk dan de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André Hazes en Glennis Grace brengen kerstliedje Verlangen Naar Jou uit of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV