Gezin met baby ontsnapt aan brand in woning Oss

Gezin met baby ontsnapt aan brand in woning Oss

Gezin met baby ontsnapt aan brand in woning Oss Een jong gezin uit Oss is in de nacht van zondag op maandag aan een felle brand ontsnapt. Het gezin met twee kinderen, waaronder een baby, moest de woning ontvluchten nadat een auto onder een carport in brand vloog, vervolgens vatte de woning vlam. Oss wordt al een tijd geteisterd door branden in auto’s en containers. Bekijk bovenstaande video over de brand in Oss en de reacties van buurtbewoners. Oss na rustige weken weer geteisterd door autobrand Bekijk deze video » Narcos-praktijken in Oss: Kalasjnikovs, drugs en explosief gevonden in ondergrondse opslagruimte Bekijk deze video »
Nieuws :
Gezin met baby ontsnapt aan brand in woning Oss

Een jong gezin uit Oss is in de nacht van zondag op maandag aan een felle brand ontsnapt. Het gezin met twee kinderen, waaronder een baby, moest de woning ontvluchten nadat een auto onder een carport in brand vloog, vervolgens vatte de woning vlam. Oss wordt al een tijd geteisterd door branden in auto’s en containers.

Bekijk bovenstaande video over de brand in Oss en de reacties van buurtbewoners.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gezin met baby ontsnapt aan brand in woning Oss of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen